TENTANG KAMI

JINZHI XING

  • COMPANY1
  • COMPANY1

JINZHI XING

Bubuka

JINZHIXING (SHANG Hai) AKAL Téhnologi CO., LTD.nyaéta perusahaan teknologi tinggi di Cina, utamana museurkeun kana nalungtik, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sedeng nepi ka luhur-tungtung komputerisasi mesin nyulam datar jeung alat nyulam lianna.Pausahaan boga sababaraha sét ngolah otomatis digital canggih tur alat-alat deteksi duanana domestik jeung mancanagara salaku numeris-kontrol CNC machining puseur, cleaner ultrasonic, roundness alat ukur jeung tilu-dimensi koordinat, rupa-rupa parabot indexes, sahingga urang sorangan kamampuhan inovasi bebas jeung diri. -merek milik.

  • -+
    Leuwih ti 50000 méter pasagi
  • -+
    30+ taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 200 padamel
  • -+
    Langkung ti 30 patén utilitas

produk

Inovasi

  • JZXP – Pressor Foot Flat Knitting Machine

    JZXP - Pencét F...

    Parameter Téknis Modél JZX252 JZX352 JZX360 Gauge: 3G 3.5G 5G 5/7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G Lebar nyulam: 52 inci, 60 inci, 72 inci, sistem speed 80 inci, jsb.Sistim Cam: Adopts'the motor disetir arah Cam -changing system'improve speed nyulam jeung stabilitas.Sareng nganggo pelat Cam 5,2 inci sareng pelat Cam 6 inci sakumaha per config fungsional."Tilu posisi" téhnologi nyulam c...

  • JZXC- Nonwasted Comb Flat Knitting Machine

    JZXC- Sisir Nonwasted F...

    Katerangan Produk Modél ngahijikeun rupa-rupa téknologi luhur sareng énggal sapertos gerbong alit gancang-gancang, fungsi kontrol dénsitas dinamis, téknologi mulang gancang, The New Carriage sareng The High-Performance Servo Technology Ngahontal Inversion Fast sareng Ningkatkeun Produksi 10% -20% .dua arah stitch nurunna tur kontinyu nyulam téhnologi inovatif.Nyayogikeun tegangan gambar anu stabil, ngajantenkeun gambar lawon langkung lancar, sareng dipercaya ...

  • JZX- The High Efficiency Flat Knitting Machine

    JZX- Éfisién Tinggi...

    Pedaran Produk Digabungkeun jeung desain KDS nyulam jeung sistem pembuatan program, terpadu kalayan loba modul software, unggal modul téh integrasi jero, sarta pesenan baju haneut kana produksi pikeun konsumén.Sistim oiling luhur, tengah jeung handap komprehensif (sistem oiling ranjang jarum, gunting meresihan alat jeung base board sistem beberesih) nyadiakeun jaminan dipercaya pikeun produksi kontinyu jeung stabil tina mesin.Kalayan co ...

  • JSE The Economic Serial Flat Knitting Machine

    JSE The Economic Series...

    Pedaran Produk Modél ieu dua gaya, kahiji nyaéta sistem tunggal sirah tunggal mesin datar basajan, kadua nyaéta gaya sistem ganda sirah tunggal, dua gaya nurutkeun pangabutuh customer sarta konfigurasi.Plat jarum tiasa dipilih salaku salah sahiji jinis pangolahan atanapi jinis sisipan.Ngagunakeun jarum Precision sarta sistem Pilihan jarum 8-segmén, sarta plat jarum ieu quenched ku frékuénsi luhur pikeun minuhan sarat produksi h ...

  • JAF – The Intelligent Feeders Serial Knitting Machine

    JAF - The Intell...

    Pedaran Produk Dilengkepan 4 pcs arc ngawangun feeder rail, 16pcs otomatis motor-disetir feeders, gerakan nu dikawasa ku komputer kaluhur atanapi kahandap.Ieu persis bisa ngawujudkeun nyulam of intarsia, plating tibalik jeung ngurangan kursus ngajalankeun, pikeun ngaronjatkeun efisiensi nyulam.Ieu teh téhnologi proprietary inovatif panganyarna, 16warna Struktur Intarsia Bisa Dijieun Maximumly.Sistem Cam Ngamangpaatkeun Motor-Controlled Needle Raising S...

WARTA

Service Mimiti