Tentang Kami

Saha Urang?

JINZHIXING (SHANG Hai) AKAL Téhnologi CO., LTD.nyaéta perusahaan teknologi tinggi di Cina, utamana museurkeun kana nalungtik, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun sedeng nepi ka luhur-tungtung komputerisasi mesin nyulam datar jeung alat nyulam lianna.Pausahaan boga sababaraha sét ngolah otomatis digital canggih tur alat-alat deteksi duanana domestik jeung mancanagara salaku numeris-kontrol CNC machining puseur, cleaner ultrasonic, roundness alat ukur jeung tilu-dimensi koordinat, rupa-rupa parabot indexes, sahingga urang sorangan kamampuhan inovasi bebas jeung diri. -merek milik.sagigireun eta oge salah sahiji pabrik pangheubeulna dina aktipitas desain mesin datar komputerisasi jeung produksi di Cina saprak 2005. Salila Unggal hambalan, parusahaan gathers ngungudag Persib tina téhnologi, kualitas sarta rojongan hébat ti sababaraha konsumén heubeul jeung anyar.

c1

Kalayan konsép inovasi ilmiah, perusahaan parantos ngadegkeun basis R&D perusahaan sakola sareng pusat pangembangan desain busana pikeun mere ilham industri pikeun maju.Pausahaan urang salawasna nuturkeun konsép "Élmu jeung Téhnologi Nyiptakeun Masa Depan", nyandak inovasi salaku kakuatan pendorong pikeun ngembangkeun perusahaan, ningkatkeun reliabilitas, stabilitas, sareng kamajuan produk, sareng nyayogikeun nilai tambah anu efisien sareng alus teuing. jasa ka konsumén urang, sarta terus ngabalukarkeun Téhnologi nyulam Cina kana widang high-end.

Naha Pilih Kami?

Pausahaan nyertakeun wewengkon 50000 méter pasagi sarta aréa wangunan 40000 méter pasagi.Kalayan 200sales sareng anggota tim jasa sababaraha anu ngagaduhan langkung ti 30 taun penjualan sareng pangalaman jasa dina produksi mesin nyulam datar.nyanghareup pasar global, nyieun luhur-tungtung calakan komputerisasi datar mesin nyulam produk runtuyan.

Tim

Kalayan 200sales sareng anggota tim jasa sababaraha anu ngagaduhan langkung ti 30 taun penjualan sareng pangalaman jasa dina produksi mesin nyulam datar.

Kreativitas

Perusahaan parantos ngahontal 16 patén-patén penemuan sareng 30 patén utilitas sareng parantos komitmen pikeun nyiptakeun produk canggih kalayan kualitas luhur pikeun palanggan.

tetempoan

Éta ogé salah sahiji pabrik pangheubeulna dina aktipitas desain mesin datar komputerisasi jeung produksi di Cina saprak 2005.

Sértipikat

Perusahaan parantos ngahontal 16 patén-patén penemuan sareng 30 patén-patén utilitas sareng parantos komitmen pikeun nyiptakeun produk canggih kalayan kualitas luhur pikeun palanggan, perusahaan patuh kana bakat sareng berorientasi téknis sareng kalayan sumanget pangaweruh ngagabungkeun sareng kagiatan pikeun muka bab anyar.

  • CNIPA 20210427

  • CNIPA 20210413

  • CE

  • ISO 9001:2015

  • ISO 9001:2015

  • CNIPA 20210316

  • CNIPA 20210319

  • CNIPA 20210312