pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Gancang Speed ​​Dial Linking Mesin

  • Fast speed dial linking machine

    Gancang speed dial linking mesin

    30 taun pangalaman dina ngarancang jeung manufaktur mesin linking, mesin ieu dicirikeun ku speed tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi jeung stabilitas.Pikeun produksi perusahaan nyadiakeun efisiensi gawé luhur tur gancang, nyieun nilai produksi luhur.Motor servo rotates dina 0-1200 speed per menit, sarta bisa disaluyukeun terus pikeun ngahontal integrasi lalaki-mesin, spasi super tinggi na spasi usaha Rotary.