Aakku Cina JAF - Pabrikan sareng Pabrik Mesin Nyulam Serial Feeders |JINZHIXING

JAF - Mesin Nyulam Serial Feeders Serial

Katerangan pondok:

The calakan timer ngajalankeun feeder runtuyan mesin nyulam datar, gerakan feeder henteu kalawan gerbong, dikawasa ku motor servo mandiri, positioning feeder leuwih akurat tur leuwih stabil, tangtu gerakan gerbong ieu greatly ngurangan, utamana lamun nyieun intarsia jeung struktur jacquard parsial, jeung mungkin pola sejen, efisiensi nyulam ningkat leuwih ti rata 30%.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Dilengkepan 4 pcs arc ngawangun feeder rail, 16pcs otomatis motor-disetir feeders, gerakan nu dikawasa ku komputer kaluhur atanapi kahandap.Ieu persis bisa ngawujudkeun nyulam of intarsia, plating tibalik jeung ngurangan kursus ngajalankeun, pikeun ngaronjatkeun efisiensi nyulam.Ieu teh téhnologi proprietary inovatif panganyarna, 16warna Struktur Intarsia Bisa Dijieun Maximumly.Sistem Cam Ngamangpaatkeun Struktur Ngangkat Jarum anu Dikendalikeun Motor, Jarak Gerakan Éféktif Angkot Disingkat, Angkutan Balik Janten Langkung Gancang sareng Langkung Stabil.

Parameter Téknis

Modél JAF252 JAF352
Mesin ukur 3G 3.5G 5G 5/7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G
Nyulam lebar 52 inci, 66 inci, 72 inci, 80 inci, jsb
Laju nyulam Maksimum 1,4m / s
tampilan layar rampa 10.4inch, ngarojong sababaraha basa
Gantian feeder 4pcs feeder rail, 8 + 8 otomatis ngajalankeun feeder, intarsia jeung kaunggulan struktur plating sabalikna, efisiensi nyulam anu kacida ningkat
Fungsi racking Dikadalikeun ku motor servo, gerakan L + R maksimum nepi ka 2inch
Paranti ngagambar Motor stepper dikawasa, roller-posisi luhur, sinker khusus sareng alat sisir (opsional)
Alat alarem Pegatna benang, cangreud badag, gagal racking, kasalahan programming
panganteur utama interfaces grafis, operasi gampang, cocog sareng USB jeung jaringan, update otomatis
Kakuatan Ac 220v / 380v frékuénsi: 50 / 60hz konsumsi kakuatan: 1.5-2kw

Fitur Téknis

2

gerakan feeder henteu kalawan gerbong, dikawasa ku motor servo mandiri

4

positioning feeder leuwih akurat tur leuwih stabil

3

kursus gerak gerbong ieu greatly ngurangan, utamana efisiensi inlay jeung struktur intarsia ngaronjat ku 200%, éta nyiptakeun leuwih spasi pikeun ngarancang pola.

Kasus Aplikasi

C1
C3
C2
C4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami