Aakku Cina JSE Ékonomi Serial Datar Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JSE Ékonomi Serial Mesin Nyulam Datar

Katerangan pondok:

Ékonomi mesin nyulam datar komputerisasi, nu mangrupakeun mesin super ongkos-éféktif, dilengkepan sistem Pilihan langsung, sistem Cam-dikawasa motor, sistem feeder-dikawasa motor.Éta ngagaduhan fitur efisiensi nyulam anu luhur, operasi anu langkung stabil sareng dipercaya, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Modél ieu dua gaya, kahiji nyaéta sistem tunggal sirah tunggal mesin datar basajan, kadua nyaéta gaya sistem ganda sirah tunggal, dua gaya nurutkeun pangabutuh customer sarta konfigurasi.Plat jarum tiasa dipilih salaku salah sahiji jinis pangolahan atanapi jinis sisipan.

Ngagunakeun jarum Precision jeung sistem Pilihan jarum 8-segmén, sarta plat jarum ieu quenched ku frékuénsi luhur pikeun minuhan sarat produksi kerah kualitas luhur sarta sagala jinis lawon, alatan prinsip Pilihan, gerakan gerbong leuwih gancang.

Sareng laju uih deui langkung gancang tibatan sistem ganda, langkung cocog pikeun ngadamel struktur nyulam umum dasar sareng produktivitas produksi langkung luhur.

Sajaba ti éta, fasilitas ieu bisa ngaropéa sakumaha sarat

1. Pilihan euweuh benang runtah dimimitian plat base;2. Anyar timer ngajalankeun téhnologi benang nozzle bisa ditambahkeun;3. Nurutkeun kana karakter konfigurasi model kieu , anyar téhnisna inovasi parabot foot presser bisa ditambahkeun kana sarat konsumén.

Adaptasikeun layar toél LED pikeun mintonkeun rupa-rupa parameter nyulam patali.Kalayan sistem pamilihan jarum langsung, gerbong alit, ngajantenkeun mesin langkung efektif, motor dikontrol langsung sistem jarum pamilih jarum kalayan struktur sederhana, ukuran kompak sareng
Jarum precision sareng sistem pamilihan jarum 8-ségmén, sareng piring jarum dipadamkeun ku frékuénsi luhur pikeun nyumponan sarat produksi lawon kerah kualitas luhur.beurat hampang.Pamakéan ngaronjat thickening lawon pungkal design roller pinuh meets sarat luhur organisasi dua sided dina gaya teken jeung ngaronjatkeun kinerja lemes tina gambar.

Modél ieu tiasa nyumponan sarat produksi dasar, janten modél anu dipikaresep pikeun palanggan pikeun ngamimitian usaha

Fitur Téknis

1

leuwih ongkos-éféktif, sistem tunggal jeung ganda pilihan, utamana bisa dilengkepan presser suku jeung sisipan ranjang jarum plat

Sistem sisir benang nonwasted Bisa dilengkepan sakumaha sarat

F1
F2

Nyandak pamakéan deteksi ganda sistem alarm tegangan luhur, doubly mastikeun sistem alarming sarta nyadiakeun cukup jeung malah tegangan.

Parameter Téknis

Modél JSE 152- JSE 252
Mesin ukur 7G-14G
Lebar 52 inci 60 inci 72 inci 80 inci
Sistim kaméra Sistim Pilihan langsung, rojongan knit, mindahkeun
Pakan benang 3pc feeder rel,6pcs benang feeder (standar)
Sistim nyulam Sistem tunggal / sistem ganda
Fungsi racking Dikadalikeun ku motor servo, gerakan L + R maksimum nepi ka 2inch
Paranti ngagambar Motor stepper dikawasa, roller-posisi luhur, sinker khusus sareng alat sisir (opsional)
Ranjang jarum Hiji ranjang jarum piring sareng selapkeun ranjang jarum piring (pilihan)
Kakuatan Ac 220v/380v frékuénsi: 50/60hz konsumsi kakuatan: 1-2kw

Kasus Aplikasi

8
7
6
5
4
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami