Aakku Cina JZX Imah Tekstil Multiple System Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JZX Imah Tekstil Multiple System Mesin Nyulam

Katerangan pondok:

Modél tékstil mesin nyulam datar komputerisasi téh pinuh hanca hiji, pigura mesin jeung dasar ranjang jarum dijieunna tina beusi pangleuleusna karasa tinggi, sarta rarancang struktur rojongan triangular lumrah ensures yén pigura ultra-lila jeung dasar ranjang jarum bakal. teu deform.supados katepatan sareng stabilitas tetep dina tingkat anu luhur pisan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Mesin ieu tiasa ngarajut dua atanapi langkung potongan produk dina waktos anu sami.Ieu adopts struktur base beusi matak nodular stabil.Unggal sirah mesin tiasa dianggo sareng ditutup sacara mandiri.abdit henteu ngan integrates lolobana téknik tinggi ayeuna kayaning gerbong gancang-balik, dénsitas dinamis kana hiji tapi ogé boga ongkos-kinerja alus teuing.Eta geus sabenerna sadar ongkos-éféktif, kacida éfisién, sarta stabil ngagunakeun épék.Ayeuna, modél ieu dianggo sacara liar pikeun ngadamel simbut, és sutra és, sareng jinis variabel lawon super lega.

Parameter Téknis

Modél JZX480 JZX380T JZX2100T
Mesin ukur 5G 3.5G 7G 5/7G 8G 9G 10G 12G 14G 16G
Nyulam lebar 80 inci 100 inci 120 inci
Laju nyulam Maksimum 1,4m / s
Sistim nyulam gerbong tunggal tilu sistem / opat sistem / 3 + 3 sistem 4 + 4sistem
Fungsi nyulam Nyulam mindahkeun keun 3posisi fungsi
Fungsi racking Dikadalikeun ku motor servo, gerakan L + R maksimum nepi ka 2inch
Roller ngagambar Stepper motor dikawasa, roller-posisi luhur, sinker husus
Alat alarem Pegatna benang, cangreud badag, gagal racking, kasalahan programming
panganteur utama interfaces grafis, operasi gampang, cocog sareng USB jeung jaringan, fungsi otomatis-update
Kakuatan Ac 220v / 380v frékuénsi: 50 / 60hz konsumsi kakuatan: 1.5-2kw

Fitur Téknis

Dijieunna tina baja tiis-digulung-kakuatan tinggi, nu greatly ensures stabilitas jeung precision of feeder jeung gerakan gerbong.

5
4

Pigura mesin jeung dasar ranjang jarum dijieunna tina beusi pangleuleusna teu karasa tinggi, sarta rarancang struktur rojongan triangular lumrah ensures yén pigura ultra-lila jeung dasar ranjang jarum moal deform.supados katepatan sareng stabilitas tetep dina tingkat anu luhur pisan.

Kasus Aplikasi

C5
C4
C3
C1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk