Aakku Cina JZXC- Nonwasted Comb Datar Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JZXC- Nonwasted Comb Datar Nyulam Mesin

Katerangan pondok:

Pamakéan inovatif benang non-runtah nyetel téhnologi kalawan program calakan nyieun sistem pikeun ngarojong kontinyu sakabeh sapotong anyaman, teu ukur ngahemat benang handap sarta kuli sarta greatly ngurangan biaya manajemén kuli, ngagunakeun pangleuleusna ti pigura beusi matak: kaunggulan hirup panjang, stabilitas alus, nilai luhur pelestarian sarta kaunggulan sejenna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Modél ngahijikeun rupa-rupa téknologi luhur jeung anyar kayaning gerbong leutik-speed tinggi, fungsi kontrol dénsitas dinamis, téhnologi balik gancang, The New Carriage jeung The High-Performance Servo Téhnologi Ngahontal Inversion Fast sarta Ningkatkeun Produksi 10% -20%.dua. -cara stitch nurunna tur kontinyu nyulam téhnologi inovatif.Nyayogikeun tegangan gambar anu stabil, ngajantenkeun gambar lawon langkung lancar, sareng dipercaya.Sareng dilengkepan sistem oiling otomatis, cocog sareng paling sistem pemrograman ayeuna.kalawan kinerja ongkos alus teuing, éta geus kahontal ékonomi, praktis, efisien, éfék stabil sarta éta modél pangalusna-ngajual.

Parameter Téknis

Modél JZX252C JZX352C JZX366C jsb
Gauge: 3G 3.5G 5G 5/7G 7G 9G 10G 12G 14G
lebar nyulam: 52 inci, 66 inci, 72 inci, 80 inci, jsb
Sistim: Sistem ganda, tilu sistem
Laju nyulam: Laju maksimum 1,4m/s.
Sistim kaméra: Adopts'the motor disetir arah Cam -changing system'improve speed nyulam jeung stabilitas.Sareng nganggo pelat Cam 5,2 inci sareng pelat Cam 6 inci sakumaha per config fungsional."Tilu posisi" téhnologi nyulam sakaligus tiasa nampilkeun "nyulam", "ketuk", "partial floating" jeung métode stitching sejen, mindahkeun jarum deui mudik bisa direalisasikeun dina waktos anu sareng, teu diwatesan ku arah gerbong.
Sistim dahar benang: 4 pcs rel benang, 16 pcs liang tunggal jeung ganda liang benang feeder.
Sistim nyokot-down sisir: Ngadopsi sisir non-runtah anu pang anyarna anu dikembangkeun, sacara efektif ngarengsekeun masalah nyulam anu disababkeun ku kakuatan gambar anu henteu cekap, bari ngahémat panggunaan benang pangaturan.
Software: Sistim kontrol panganyarna Cina
Fungsi nyulam: jersey polos, tulang rusuk, struktur sabalikna, jarum pinuh jsb.
kontrol dénsitas: Dikadalikeun ku motor Stepper, pilihan 32 bagéan, rentang adjustable (0-720) ku téhnologi subdivision, kalawan fungsi dénsitas dinamis.
Sistem operasi: Ngagunakeun tampilan LED 10.4 inci, panganteur grafis, modeu transmisi USB, sistem bisa nyimpen angka nu gede ngarupakeun file, nurutkeun pangabutuh produksi iraha wae nelepon kaluar, ngarojong switching multi-basa, basajan tur efisien.
kakuatan: AC220V / 380V 50Hz / 60Hz, Konsumsi Daya: 1.2KW (dua sistem) 1.5KW (tilu sistem) 
Volume sareng beurat: JZX252Clength 2950mm, rubak 980mm, jangkungna 1980mm/beurat net 1200kg

Fitur Téknis

Gunting anu dipercaya sareng alat klip pikeun nyekel benang otomatis sareng operasi motong ngaliwatan kontrol sistem

a5
a2

Nyayogikeun tegangan gambar anu stabil, ngajantenkeun gambar lawon langkung lancar, sareng dipercaya.Nyulam otomatis tina handapeun lawon tanpa nganggo benang set-up pikeun ngahindarkeun runtah anu teu perlu tiasa direalisasikeun

Kasus Aplikasi

2
5
4
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami