Aakku Cina JZX- The High Efficiency Datar Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JZX- Mesin Nyulam Datar Efisiensi Tinggi

Katerangan pondok:

Modél ieu ngahijikeun rupa-rupa téknologi luhur sareng énggal sapertos gerbong alit gancang-gancang, fungsi kontrol dénsitas dinamis, téknologi mulang gancang, panurunan stitch dua arah sareng téknologi inovatif nyulam kontinyu.Sareng dilengkepan sistem oiling otomatis, cocog sareng paling sistem pemrograman ayeuna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Digabungkeun sareng desain KDS ngarajut sareng sistem pembuatan program, terpadu sareng seueur modul parangkat lunak, unggal modul mangrupikeun integrasi anu jero, sareng pesenan baju haneut pikeun produksi pikeun palanggan.Sistim oiling luhur, tengah jeung handap komprehensif (sistem oiling ranjang jarum, gunting meresihan alat jeung base board sistem beberesih) nyadiakeun jaminan dipercaya pikeun produksi kontinyu jeung stabil tina mesin.Kalayan kinerja biaya anu saé, éta parantos ngahontal éfék ékonomi, praktis, épisién, stabil sareng éta modél anu paling laris.

Parameter Téknis

Gauge: 3G 3.5G 5G 5/7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G
lebar nyulam: 52 inci, 66 inci, 72 inci, 80 inci, jsb
Sistim: Sistem ganda, tilu sistem
Laju nyulam: Laju maksimum 1,4m/s.
Sistim kaméra: Adopts'the motor disetir arah Cam -changing system'improve speed nyulam jeung stabilitas.Sareng nganggo pelat Cam 5,2 inci sareng pelat Cam 6 inci sakumaha per config fungsional."Tilu posisi" téhnologi nyulam sakaligus tiasa nampilkeun "nyulam", "ketuk", "partial floating" jeung métode stitching sejen, mindahkeun jarum deui mudik bisa direalisasikeun dina waktos anu sareng, teu diwatesan ku arah gerbong.
Sistim dahar benang: 4 pcs rel benang, 16 pcs liang tunggal jeung ganda liang benang feeder.
Roller nyokot-handap sistem: Ngadopsi dua sisi sistem gambar motor roller, sacara efektif ngabéréskeun masalah nyulam disababkeun ku gaya gambar anu henteu cekap, bari ngahindarkeun bagian mékanis anu rusak atanapi ngagem disababkeun ku rotasi roller anu sering.
Software: Vérsi canggih panganyarna
Fungsi nyulam: jersey polos, tulang rusuk, struktur sabalikna, jarum pinuh jsb.
kontrol dénsitas: Dikadalikeun ku motor Stepper, pilihan 32 bagéan, rentang adjustable (0-720) ku téhnologi subdivision, kalawan fungsi dénsitas dinamis.
Sistem operasi: Ngagunakeun tampilan LED 10.4 inci, panganteur grafis, modeu transmisi USB, sistem bisa nyimpen angka nu gede ngarupakeun file, nurutkeun pangabutuh produksi iraha wae nelepon kaluar, ngarojong switching multi-basa, basajan tur efisien.
kakuatan: AC220V / 380V 50Hz / 60Hz, Konsumsi Daya: 1.2KW (dua sistem) 1.5KW (tilu sistem) 

Fitur Téknis

a6

Ngurangan ukuran sareng beurat gerbong sareng ngajantenkeun laju mulang langkung gancang

a2

Mékanisme kontrol cam jarum nyorong mandiri, pondokkeun waktos balik gerbong

a4

Téknologi kontrol servo-kinerja tinggi, posisi jalan mesin langkung akurat, sareng uih deui langkung gancang, sistem pelumasan otomatis ningkatkeun umur mesin sareng ngirangan padamelan anu teu perlu.

Kasus Aplikasi

12
11
10
9
8
7
6
5
5
4
2
1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami