pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

The Presser Foot

  • JZXP – Pressor Foot Flat Knitting Machine

    JZXP - Pressor Foot Datar Mesin Nyulam

    runtuyan ieu owns karakter kecerdasan, diferensiasi jeung fungsi, dilengkepan téhnologi dipaténkeun unik tina presser foot, dina dasar minuhan speed tinggi na fungsi efisien, tapi pikeun mantuan konsumén nyieun pola 3D leuwih aslina tur Ngawujudkeun leuwih jenis benang fancy. nyulam, utamana némbongkeun hiji kaunggulan unggulan dina kasempetan tangtu benang nyulam, leuwih parsial nyulam, enol-mimitian sarta loba kasempetan séjén nalika roller teu bisa ngagambar lawon. stabilitas ieu greatly ditingkatkeun dina waktos anu sareng, benang enol-runtah pikeun gauge tangtu. mesin ieu pinuh sadar.Jeung 80% -90% ieu direalisasikeun dina mesin gauge rupa.Éta henteu ngan ukur ngirangan konsumsi bahan, ngirangan waktos produksi sareng ogé ngahémat biaya pikeun palanggan.Modél ieu mangrupikeun modél fungsional anu disarankeun ku perusahaan merek sareng désainer.