Aakku Cina JZXP - Pressor Foot Datar Mesin Nyulam Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JZXP - Pressor Foot Datar Mesin Nyulam

Katerangan pondok:

runtuyan ieu owns karakter kecerdasan, diferensiasi jeung fungsi, dilengkepan téhnologi dipaténkeun unik tina presser foot, dina dasar minuhan speed tinggi na fungsi efisien, tapi pikeun mantuan konsumén nyieun pola 3D leuwih aslina tur Ngawujudkeun leuwih jenis benang fancy. nyulam, utamana némbongkeun hiji kaunggulan unggulan dina kasempetan tangtu benang nyulam, leuwih parsial nyulam, enol-mimitian sarta loba kasempetan séjén nalika roller teu bisa ngagambar lawon. stabilitas ieu greatly ditingkatkeun dina waktos anu sareng, benang enol-runtah pikeun gauge tangtu. mesin ieu pinuh sadar.Jeung 80% -90% ieu direalisasikeun dina mesin gauge rupa.Éta henteu ngan ukur ngirangan konsumsi bahan, ngirangan waktos produksi sareng ogé ngahémat biaya pikeun palanggan.Modél ieu mangrupikeun modél fungsional anu disarankeun ku perusahaan merek sareng désainer.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Modél JZX252 JZX352 JZX360
Gauge: 3G 3.5G 5G 5/7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G
lebar nyulam: 52 inci, 60 inci, 72 inci, 80 inci, jsb
Sistim: Sistem ganda, tilu sistem
Laju nyulam: Laju maksimum 1,4m/s.
Sistim kaméra: Adopts'the motor disetir arah Cam -changing system'improve speed nyulam jeung stabilitas.Sareng nganggo pelat Cam 5,2 inci sareng pelat Cam 6 inci sakumaha per config fungsional."Tilu posisi" téhnologi nyulam sakaligus tiasa nampilkeun "nyulam", "ketuk", "partial floating" jeung métode stitching sejen, mindahkeun jarum deui mudik bisa direalisasikeun dina waktos anu sareng, teu diwatesan ku arah gerbong.
Sistim dahar benang: 4 pcs rel benang, 16 pcs liang tunggal jeung ganda liang benang feeder.
Roller nyokot-handap sistem: Ngadopsi dua sisi sistem gambar motor roller, sacara efektif ngabéréskeun masalah nyulam disababkeun ku gaya gambar anu henteu cekap, bari ngahindarkeun bagian mékanis anu rusak atanapi ngagem disababkeun ku rotasi roller anu sering.
Software: MH ATAWA RAYNEN
Fungsi nyulam: jersey polos, tulang rusuk, struktur sabalikna, jarum pinuh jsb.
Sistim presser suku: Dilengkepan patén sareng sistem suku presser nyulam nyalira, anu ngabantosan pisan pikeun sékrési loop anu lami, ngabantosan loop anu lami pikeun ngaleungitkeun, sareng lumaku pikeun pangaturan benang enol runtah, langkung seueur jarum ningkatna ageung, ogé ngagaduhan fungsi anu saé pikeun fancy khusus. benang nyulam jeung 3D pangaruh pola nyulam bari teu leungit efisiensi nyulam. 
kontrol dénsitas: Dikadalikeun ku motor Stepper, pilihan 32 bagéan, rentang adjustable (0-720) ku téhnologi subdivision, kalawan fungsi dénsitas dinamis.
Sistem operasi: Ngagunakeun tampilan LED 10.4 inci, panganteur grafis, modeu transmisi USB, sistem bisa nyimpen angka nu gede ngarupakeun file, nurutkeun pangabutuh produksi iraha wae nelepon kaluar, ngarojong switching multi-basa, basajan tur efisien.
kakuatan: AC220V / 380V 50Hz / 60Hz, Konsumsi Daya: 1.2KW (dua sistem) 1.5KW (tilu sistem) 
Volume sareng beurat: JZX252P: panjang 2950mm, rubak 980mm, jangkungna 1980mm / beurat net 900kgJZX366P: panjang 3310mm, rubak 980mm, jangkungna 1980mm / beurat net 1020kg

Fitur Téknis

Ngabantosan loop anu lami pikeun ngaleungitkeun jahitan anu leungit sareng ningkatkeun efisiensi nyulam, simpen benang runtah nalika paningkatan jarum ageung.

2
5

Dilengkepan sistem roller posisi tinggi, disetir ku motor roller sisi ganda. Ieu nyokot handap gaya teu ngan bisa disaluyukeun persis tapi ogé greatly minuhan kabutuhan lamun gaya kuat diperlukeun nalika nyieun dénsitas ketat tur lawon kandel.

Rising cam dikawasa ku motor anu tepat, waktos balik gerbong ngirangan, efisiensi nyulam ningkat pisan

3
3

Tepat sisipan jarum ranjang sareng téknik electroplating canggih pikeun mastikeun sarat precision tinggi

Kasus Aplikasi

C2
C1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami