Aakku Cina JZXS-3D Sapatu Upper Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

JZXS-3D Sapatu Mesin Nyulam Upper

Katerangan pondok:

Ieu sapatu serial luhur mesin nyulam datar komputerisasi ngadopsi gerbong leutik tur pinuh motor disetir operasi sistem nyulam, nyandak pamakéan sababaraha téhnologi patén panganyarna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Éta gaduh gerbong gancang balik, kontrol dénsitas dinamis, sareng fungsi keun kedap dilengkepan ku roller posisi luhur nyandak sistem sareng sistem pencét sinker nyebrang panganyarna anu ngajantenkeun pola sapatu struktur luhur langkung seueur sareng épék 3D anu kuat, Alat kedap kedap adjustable tiasa pinuh minuhan. kabutuhan husus tina struktur keuneung leupas atawa kedap tina sapatu luhur, mékanisme kontrol Cam jarum nyorong bebas, shorten waktu balik gerbong, téhnologi kontrol servo-kinerja tinggi, posisi ngajalankeun mesin urang leuwih akurat, sarta balik téh gancang.Sistim programming leuwih calakan sarta modularized.operasi jeung produksi leuwih gampang.Cocog jeung serat kimiawi jeung serat alam jeung bahan campuran séjén pikeun knit.

Parameter Téknis

Modél JS336 JS252 JS380
Gauge 12G / 14G / 16G
Lebar 36 inci, 52 inci, 72 inci 80 inci
Sistem angkutan Sistem gerbong tunggal-ganda / tilu sistem / opat sistem
Laju lumpat Laju maksimum 1,4 m / s
Racking Didorong ku motor servo, jarak racking L&R maksimal dugi ka 2 inci
Sistem pamilihan jarum 8 tingkatan milih jarum, Sistem pamilihan jarum awal
Panyakit Hareup jeung tukang nyebrang tipe sistem sinker, ngarojong kanaékan jarum gancang
Sistim eureun otomatis Pegatna benang, cangreud benang, mundur, dampak, sapotong finish, overload, Spésifik garis eureun, kasalahan program jsb.
Parabot kaamanan Sistem anti noise sareng lebu, sistem detektor infra redeureun darurat
Nyandak roller handap Roller posisi luhur, adjustment bagean
Sistem cam gerbong Inovatif dirancang gerbong leutik disetir ku sistem motor pinuhStabilitas sareng efisiensi anu langkung luhur, Cam tuck kedap ngajantenkeun pola langkung jelas
Konsumsi kakuatan Tegangan: AC220V / 380V frékuénsi: 50Hz / 60Hzkapasitas: 1.5KW (sistem ganda), 2.0KW (tilu sistem), 2.5KW (opat sistem)

Fitur Téknis

Inisiatif desain gerbong leutik, gerakan anu langkung gancang, hampang sareng stabil.

a6
3

Sistim sinker husus sarta setelan roller-posisi tinggi, lawon gambar leuwih stabil sarta malah.sapatu luhur kalawan pangaruh 3D.

Alat kedap kedap adjustable tiasa nyumponan sarat khusus tina struktur khusus, desain Cam rising mandiri ngajantenkeun gerbong balik langkung gancang.

1

Kasus Aplikasi

C4
C3
C1
C2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami