Mesin nyulam, héjo, calakan kedah nyepetkeun

Salila periode "seueur starker pilihan-na graver konsékuansi-in", nyulam mesin pikeun ngaronjatkeun tingkat industri nyulam manufaktur calakan salaku tujuan strategis, kalawan garis utama, pikeun ngembangkeun digital, networked, calakan aktip ngamajukeun dua fusi jero, fokus kana panalungtikan téhnologi konci pikeun aplikasi jejaring lawon knitted, dumasar kana produksi nyulam unggal link, ngamajukeun produksi perusahaan tina kontrol tunggal ka sababaraha kontrol mesin, Laun sadar kecerdasan industri nyulam, pamakéan téhnologi informasi, téhnologi automation, awan téhnologi komputasi, kayaning keur parabot nyulam, prosés téhnologis jeung neundeun bahan, sarta sistem produksi bantu séjén pikeun kontrol calakan, sarta kalawan integrasi sistem informasi manajemén perusahaan, formasi produksi kontinyu, manajemén jaringan, kontrol terpusat, babagi sumberdaya modern nyulam calakan. modél manufaktur


waktos pos: Feb-12-2022