Présidén Gu Ping Asosiasi Mesin Tekstil Cina ngadatangan jinzhixing (Shanghai) Intelligent Technology Co., Ltd.

Dina 12 Januari 2022 pupuhu Gu Ping tina "Asosiasi Mesin Tekstil Cina" ngadatangan perusahaan kami sareng disambut ku pupuhu Mr.Cheng sareng Mr.cai kalayan resepsi anu haneut sareng para nasabah sareng pamimpin perusahaan anu sanés.

Présidén Gu Ping ngadatangan bengkel produksi kami, pusat R&D sareng gudang benang.Dina workshop produksi, Présidén Gu Ping taliti diawaskeun staf kami operasi sakabeh baju haneut parabot nyulam na spoke kacida tina téhnologi parabot canggih jinzhixing sarta téhnologi produk, Utamana dina parabot ngajalankeun calakan anyar jeung kamajuan teknis non-runtah sisir benang.

2

Présidén Gu nyatakeun yén pamekaran anyar sareng kamajuan anyar, inovasi koperasi sareng kamajuan gancang anu dilakukeun ku perusahaan ngadorong perusahaan pikeun terus ngagandakeun usahana.Anjeunna miharep yén pangusaha mesin tékstil bakal tukeur pangalaman, ngalaksanakeun sawala jero, babarengan néangan kasempetan anyar pikeun gotong royong tur ngembangkeun sustainable industri mesin tékstil, sarta nyieun kontribusi gede pikeun inovasi téhnologis industri.

Calakan timer ngajalankeun feeder greatly robah mode tradisional feeder benang disetir ku gerbong mesin.Unggal feeder benang dikawasa ku motor servo mandiri pikeun ngaoptimalkeun prosés nyoco benang, anu tiasa ningkatkeun efisiensi sakitar 85% dina nyulam pola khusus;Aya sababaraha rel pituduh dahar linier.Dua sisi unggal rel pituduh dilengkepan komponén nyoco benang pinter, anu sacara mandiri tiasa ngontrol 16 feeder benang paling seueur.Komponén nyoco pinter ngajalankeun kaasup feeders benang, korsi dahar benang, benang feeder rojongan strip, bearing U ngawangun, bearing mandrel, kabayang saendeng, sabuk sinkron, sabuk sinkron ningkatna korsi, sinkron sabuk clamping block, jsb komponén feeder ngajalankeun calakan tiasa. flexibly ngajalankeun deui mudik dina jalur kawat baja tina rel pituduh, The feeder benang bisa leuwih akurat cicing di titik parkir, tur akurat cooperate kalawan kaluaran jarum jeung nyokot-up tina sirah mesin.Bisa ngawujudkeun jacquard parsial, inlay multi-warna, tambahan benang sabalikna, intarsia sarta pola kompléks nu teu bisa knitted ku mesin nyulam datar komputerisasi biasa.Nalika nyulam pola kompléks, éta boga efisiensi luhur, leuwih akurasi sarta kualitas lawon hadé.Kusabab titik parkir feeder benang akurat, waktos nyulam ieu greatly ningkat, sarta generasi edges rusak ieu éféktif ngurangan, ku kituna pikeun ngurangan laju runtah, ngahemat waragad sarta ngaronjatkeun kauntungan pikeun konsumén.

4
3

ngeunaan fenomena ngambang benang jeung benang spitting dina prosés nyulam tina komputerisasi mesin nyulam datar, tipe slide presser alat suku anyar komputerisasi mesin nyulam datar dirancang.Dumasar kana bubuka prinsip kerja sareng analisis fungsional alat presser foot konvensional, ide desain, metode kerja sareng analisa tindakan mékanisme utama alat slide presser foot dijelaskeun sacara rinci, sapertos kabayang saendeng, kaki presser, slide, kurva, sensor, jsb Aplikasi tina téhnologi kaki presser tina komputerisasi mesin nyulam datar anyar bisa ningkatkeun kualitas produk jeung speed parabot nyulam, sarta cocog pikeun nyulam tina sababaraha pola husus kalawan syarat prosés tinggi, nu nyadiakeun nguntungkeun. kaayaan pikeun panalungtikan sarta pamekaran produk wol anyar.

Pamakéan téhnologi presser foot bisa ngawujudkeun setelan benang non runtah tina baju haneut nyulam, kaasup datar ujung non runtah raising, melengkung ujung non runtah raising, lawon single-sided setelan benang non runtah sarta motong tilu diménsi non runtah raising benang.Ieu nunjuk kaluar yén non-runtah téhnologi nyulam handap benang tina komputerisasi mesin nyulam datar bisa ngurangan biaya produksi baju haneut, ngaronjatkeun efisiensi, ngahemat énergi jeung ngurangan émisi.

5
4
3

Dina 10 taun ka hareup, industri garmen Cina bakal robih tina padat karya janten intensif modal sareng téknologi.Fase industri intensif tanaga gawé: pinuh ngarasakeun dividend demografi.Gantina fokus kana PENELITIAN sareng pamekaran, éta ngadopsi téknologi tradisional anu dewasa, nekenkeun saluran penjualan sareng hubungan pasar jarak pondok.Dina fase intensif modal: pangaruh akumulasi kabeungharan ageung.Tekenan disimpen dina dukungan téknologi, patén-patén, sareng sistem hukum, ogé komposisi jaringan pasar jauh.Pangaturan kauangan dina tahap ieu ngabutuhkeun jumlah modal anu ageung sareng kaluar, sareng ékologi kauangan anu beunghar anu nyebarkeun résiko.

Datangna revolusi industri katilu jeung revolusi digital mangrupakeun hotbed transformasi tanaga gawé-intensif kana ibukota jeung téhnologi intensif.Alatan kamajuan téhnologi informasi, konotasi jeung perluasan konsép industri manufaktur geus robah pisan.Dina manah Revolusi Industri katilu nyaéta revolusi panyipta.Jieun produk nganggo Internét sareng téknologi manufaktur digital panganyarna.Henteu kusabab naékna biaya di nagara-nagara berkembang sapertos Cina yén nagara-nagara maju museurkeun deui kana manufaktur sareng mundur deui. Nyanghareupan persaingan ti nagara-nagara berkembang, Cina kedah milarian kaunggulan kompetitif anu énggal.Industri tékstil boga kaunggulan mover munggaran dina revolusi munggaran, sedengkeun industri nyulam boga kaunggulan mover telat dina industri tékstil.Revolusi industri katilu pasti bakal mawa kaunggulan hébat kana industri nyulam urang


waktos pos: Feb-12-2022