Warta Industri

  • Knitting machinery, green, intelligent must speed up

    Mesin nyulam, héjo, calakan kedah nyepetkeun

    Salila periode "seueur starker pilihan-na graver konsékuansi-in", nyulam mesin pikeun ngaronjatkeun tingkat industri nyulam manufaktur calakan salaku tujuan strategis, kalawan garis utama, pikeun ngembangkeun digital, networked, calakan aktip ngamajukeun dua fusi jero, fokus...
    Maca deui