pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Produk

  • JAF – The Intelligent Feeders Serial Knitting Machine

    JAF - Mesin Nyulam Serial Feeders Serial

    The calakan timer ngajalankeun feeder runtuyan mesin nyulam datar, gerakan feeder henteu kalawan gerbong, dikawasa ku motor servo mandiri, positioning feeder leuwih akurat tur leuwih stabil, tangtu gerakan gerbong ieu greatly ngurangan, utamana lamun nyieun intarsia jeung struktur jacquard parsial, jeung mungkin pola sejen, efisiensi nyulam ningkat leuwih ti rata 30%.

  • JSE The Economic Serial Flat Knitting Machine

    JSE Ékonomi Serial Mesin Nyulam Datar

    Ékonomi mesin nyulam datar komputerisasi, nu mangrupakeun mesin super ongkos-éféktif, dilengkepan sistem Pilihan langsung, sistem Cam-dikawasa motor, sistem feeder-dikawasa motor.Éta ngagaduhan fitur efisiensi nyulam anu luhur, operasi anu langkung stabil sareng dipercaya, jsb.

  • JZX- The High Efficiency Flat Knitting Machine

    JZX- Mesin Nyulam Datar Efisiensi Tinggi

    Modél ieu ngahijikeun rupa-rupa téknologi luhur sareng énggal sapertos gerbong alit gancang-gancang, fungsi kontrol dénsitas dinamis, téknologi mulang gancang, panurunan stitch dua arah sareng téknologi inovatif nyulam kontinyu.Sareng dilengkepan sistem oiling otomatis, cocog sareng paling sistem pemrograman ayeuna.

  • JZXC- Nonwasted Comb Flat Knitting Machine

    JZXC- Nonwasted Comb Datar Nyulam Mesin

    Pamakéan inovatif benang non-runtah nyetel téhnologi kalawan program calakan nyieun sistem pikeun ngarojong kontinyu sakabeh sapotong anyaman, teu ukur ngahemat benang handap sarta kuli sarta greatly ngurangan biaya manajemén kuli, ngagunakeun pangleuleusna ti pigura beusi matak: kaunggulan hirup panjang, stabilitas alus, nilai luhur pelestarian sarta kaunggulan sejenna.

  • JZXP – Pressor Foot Flat Knitting Machine

    JZXP - Pressor Foot Datar Mesin Nyulam

    runtuyan ieu owns karakter kecerdasan, diferensiasi jeung fungsi, dilengkepan téhnologi dipaténkeun unik tina presser foot, dina dasar minuhan speed tinggi na fungsi efisien, tapi pikeun mantuan konsumén nyieun pola 3D leuwih aslina tur Ngawujudkeun leuwih jenis benang fancy. nyulam, utamana némbongkeun hiji kaunggulan unggulan dina kasempetan tangtu benang nyulam, leuwih parsial nyulam, enol-mimitian sarta loba kasempetan séjén nalika roller teu bisa ngagambar lawon. stabilitas ieu greatly ditingkatkeun dina waktos anu sareng, benang enol-runtah pikeun gauge tangtu. mesin ieu pinuh sadar.Jeung 80% -90% ieu direalisasikeun dina mesin gauge rupa.Éta henteu ngan ukur ngirangan konsumsi bahan, ngirangan waktos produksi sareng ogé ngahémat biaya pikeun palanggan.Modél ieu mangrupikeun modél fungsional anu disarankeun ku perusahaan merek sareng désainer.

  • JZXS-3D Shoes Upper Knitting Machine

    JZXS-3D Sapatu Mesin Nyulam Upper

    Ieu sapatu serial luhur mesin nyulam datar komputerisasi ngadopsi gerbong leutik tur pinuh motor disetir operasi sistem nyulam, nyandak pamakéan sababaraha téhnologi patén panganyarna.

  • JZX Home Textile Multiple System Knitting Machine

    JZX Imah Tekstil Multiple System Mesin Nyulam

    Modél tékstil mesin nyulam datar komputerisasi téh pinuh hanca hiji, pigura mesin jeung dasar ranjang jarum dijieunna tina beusi pangleuleusna karasa tinggi, sarta rarancang struktur rojongan triangular lumrah ensures yén pigura ultra-lila jeung dasar ranjang jarum bakal. teu deform.supados katepatan sareng stabilitas tetep dina tingkat anu luhur pisan.

  • Single Carriage Full Jacquard Collar Machine

    Single Carriage Full Jacquard kerah Mesin

    tipe anyar efisiensi tinggi mesin kerah nyulam, dikawasa ku sistem servo sarta ngadopsi sistem operasi calakan panganyarna.dilengkepan tilu rel feeder stabil, dasarna ngawujudkeun automation dénsitas jeung roller gambar adjustment gaya.Kacida efisien Sistim Pilihan langsung jeung desain mesin kerah profésional sarta digabungkeun cara husus tina assembling sarta adjustment.dilengkepan piring Cam kalawan fungsi mindahkeun jarum jeung ranjang jarum dirancang husus.Modél ieu mesin teu ukur bisa nyieun "knit pinuh" jersey polos tur variabel jacquard fashion.Modél ieu loba lumaku dina produksi kualitas luhur tipe variabel kerah jeung iga jeung produk lianna.

  • 280T Tandem Series Knitting Machine

    280T Tandem Series Nyulam Mesin

    Runtuyan 280T mangrupakeun mesin jacquard pinuh dimekarkeun hususna keur nyulam ekonomis of collars, cardigan fashion pinuh sarta lawon nyulam lega, kitu ogé panels full-lebar komo shaping.Kamampuan nyulam tandem pinuh pikeun ningkat kalenturan sareng produktivitas anu luhur.Model séri 280T ogé gaduh téknologi nyulam canggih sapertos sistem pamilihan jarum arah listrik énggal, tegangan luhur tahan tahan keramik sareng benang gampang.Ngagabungkeun gerbong dianggo salaku dua sistem nyulam ranjang jarum pinuh 80 inci.The 280T ours kinerja tinggi cocog pikeun produksi rupa-rupa vast barang knitted.

  • Fast speed dial linking machine

    Gancang speed dial linking mesin

    30 taun pangalaman dina ngarancang jeung manufaktur mesin linking, mesin ieu dicirikeun ku speed tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi jeung stabilitas.Pikeun produksi perusahaan nyadiakeun efisiensi gawé luhur tur gancang, nyieun nilai produksi luhur.Motor servo rotates dina 0-1200 speed per menit, sarta bisa disaluyukeun terus pikeun ngahontal integrasi lalaki-mesin, spasi super tinggi na spasi usaha Rotary.