Puseur palayanan

jasa saatos-diobral
Hotline palayanan:(+86)021-66282832

Profesional, efisien sareng berorientasi palanggan
Pausahaan kami parantos ngadegkeun jaringan pamasaran sareng jasa anu sampurna, kalayan sajumlah staf téknis senior anu seueur gaduh pangalaman jasa mangtaun-taun di bumi sareng di luar negeri.Konsep kami berorientasi profési, kalayan palayanan ikhlas, hikmah sareng wawasan, ngarencanakeun masa depan sareng para nasabah.

Kualitas profésional, jasa ikhlas
Kami nyandak "kapuasan pelanggan" salaku tujuan, sareng "alat-alat kelas munggaran, produk kelas munggaran, jasa kelas munggaran" pikeun nyiptakeun merek anu saé dina industri nyulam Cina.Kami langkung nengetan kana pamariksaan kualitas "pre-sale".

Simplify prosés, layanan ikhlas
Prosés layanan palanggan: prosés ngalaporkeun jasa saatos-jualan disederhanakeun, para nasabah tiasa komunikasi sareng saha waé (layanan palanggan / penjualan / tanaga perusahaan sanés), kami nyayogikeun réspon anu positif 24 jam salami 7 dinten.

Prosés kontrol kualitas internal
1. Generasi urutan na filing 2. Inquiry rékaman inspeksi kualitas datar nyulam machine3.mesin pangiriman baku packing 4. Pangiriman 5. Instalasi jeung adjustment pilihan tanaga jeung tekad waktu 6. Ngawaskeun dina loka 7. Dina loka hidayah jeung latihan 8 Situs pamasangan sareng pangropéa beberesih 9. Konsumén mastikeun pangaruh jasa sareng ngaluarkeun pendapat jasa 10. Input file jasa saatos penjualan 11. Telepon deui ka konsumén