pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Mesin Sistim Tunggal

  • Single Carriage Full Jacquard Collar Machine

    Single Carriage Full Jacquard kerah Mesin

    tipe anyar efisiensi tinggi mesin kerah nyulam, dikawasa ku sistem servo sarta ngadopsi sistem operasi calakan panganyarna.dilengkepan tilu rel feeder stabil, dasarna ngawujudkeun automation dénsitas jeung roller gambar adjustment gaya.Kacida efisien Sistim Pilihan langsung jeung desain mesin kerah profésional sarta digabungkeun cara husus tina assembling sarta adjustment.dilengkepan piring Cam kalawan fungsi mindahkeun jarum jeung ranjang jarum dirancang husus.Modél ieu mesin teu ukur bisa nyieun "knit pinuh" jersey polos tur variabel jacquard fashion.Modél ieu loba lumaku dina produksi kualitas luhur tipe variabel kerah jeung iga jeung produk lianna.