pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Mesin nyulam baju haneut

  • JAF – The Intelligent Feeders Serial Knitting Machine

    JAF - Mesin Nyulam Serial Feeders Serial

    The calakan timer ngajalankeun feeder runtuyan mesin nyulam datar, gerakan feeder henteu kalawan gerbong, dikawasa ku motor servo mandiri, positioning feeder leuwih akurat tur leuwih stabil, tangtu gerakan gerbong ieu greatly ngurangan, utamana lamun nyieun intarsia jeung struktur jacquard parsial, jeung mungkin pola sejen, efisiensi nyulam ningkat leuwih ti rata 30%.

  • JSE The Economic Serial Flat Knitting Machine

    JSE Ékonomi Serial Mesin Nyulam Datar

    Ékonomi mesin nyulam datar komputerisasi, nu mangrupakeun mesin super ongkos-éféktif, dilengkepan sistem Pilihan langsung, sistem Cam-dikawasa motor, sistem feeder-dikawasa motor.Éta ngagaduhan fitur efisiensi nyulam anu luhur, operasi anu langkung stabil sareng dipercaya, jsb.

  • JZX- The High Efficiency Flat Knitting Machine

    JZX- Mesin Nyulam Datar Efisiensi Tinggi

    Modél ieu ngahijikeun rupa-rupa téknologi luhur sareng énggal sapertos gerbong alit gancang-gancang, fungsi kontrol dénsitas dinamis, téknologi mulang gancang, panurunan stitch dua arah sareng téknologi inovatif nyulam kontinyu.Sareng dilengkepan sistem oiling otomatis, cocog sareng paling sistem pemrograman ayeuna.

  • JZXC- Nonwasted Comb Flat Knitting Machine

    JZXC- Nonwasted Comb Datar Nyulam Mesin

    Pamakéan inovatif benang non-runtah nyetel téhnologi kalawan program calakan nyieun sistem pikeun ngarojong kontinyu sakabeh sapotong anyaman, teu ukur ngahemat benang handap sarta kuli sarta greatly ngurangan biaya manajemén kuli, ngagunakeun pangleuleusna ti pigura beusi matak: kaunggulan hirup panjang, stabilitas alus, nilai luhur pelestarian sarta kaunggulan sejenna.

  • JZXP – Pressor Foot Flat Knitting Machine

    JZXP - Pressor Foot Datar Mesin Nyulam

    runtuyan ieu owns karakter kecerdasan, diferensiasi jeung fungsi, dilengkepan téhnologi dipaténkeun unik tina presser foot, dina dasar minuhan speed tinggi na fungsi efisien, tapi pikeun mantuan konsumén nyieun pola 3D leuwih aslina tur Ngawujudkeun leuwih jenis benang fancy. nyulam, utamana némbongkeun hiji kaunggulan unggulan dina kasempetan tangtu benang nyulam, leuwih parsial nyulam, enol-mimitian sarta loba kasempetan séjén nalika roller teu bisa ngagambar lawon. stabilitas ieu greatly ditingkatkeun dina waktos anu sareng, benang enol-runtah pikeun gauge tangtu. mesin ieu pinuh sadar.Jeung 80% -90% ieu direalisasikeun dina mesin gauge rupa.Éta henteu ngan ukur ngirangan konsumsi bahan, ngirangan waktos produksi sareng ogé ngahémat biaya pikeun palanggan.Modél ieu mangrupikeun modél fungsional anu disarankeun ku perusahaan merek sareng désainer.