pro_bg2
Produk anu nyayogikeun kabutuhan kaséhatan masarakat.Numutkeun WHO, produk ieu kedah sayogi "saban waktos, dina jumlah anu cekap, dina bentuk dosis anu pas, kalayan kualitas anu dijamin sareng inpormasi anu nyukupan, sareng dina harga anu mampuh individu sareng masarakat".

Mesin Sistim tandem

  • 280T Tandem Series Knitting Machine

    280T Tandem Series Nyulam Mesin

    Runtuyan 280T mangrupakeun mesin jacquard pinuh dimekarkeun hususna keur nyulam ekonomis of collars, cardigan fashion pinuh sarta lawon nyulam lega, kitu ogé panels full-lebar komo shaping.Kamampuan nyulam tandem pinuh pikeun ningkat kalenturan sareng produktivitas anu luhur.Model séri 280T ogé gaduh téknologi nyulam canggih sapertos sistem pamilihan jarum arah listrik énggal, tegangan luhur tahan tahan keramik sareng benang gampang.Ngagabungkeun gerbong dianggo salaku dua sistem nyulam ranjang jarum pinuh 80 inci.The 280T ours kinerja tinggi cocog pikeun produksi rupa-rupa vast barang knitted.