Aakku Cina Single Carriage Full Jacquard kerah Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

Single Carriage Full Jacquard kerah Mesin

Katerangan pondok:

tipe anyar efisiensi tinggi mesin kerah nyulam, dikawasa ku sistem servo sarta ngadopsi sistem operasi calakan panganyarna.dilengkepan tilu rel feeder stabil, dasarna ngawujudkeun automation dénsitas jeung roller gambar adjustment gaya.Kacida efisien Sistim Pilihan langsung jeung desain mesin kerah profésional sarta digabungkeun cara husus tina assembling sarta adjustment.dilengkepan piring Cam kalawan fungsi mindahkeun jarum jeung ranjang jarum dirancang husus.Modél ieu mesin teu ukur bisa nyieun "knit pinuh" jersey polos tur variabel jacquard fashion.Modél ieu loba lumaku dina produksi kualitas luhur tipe variabel kerah jeung iga jeung produk lianna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Kalayan sistem pamilihan jarum langsung, gerbong leutik, ngajantenkeun mesin langkung efektif
Jarum precision sareng sistem pamilihan jarum 8-ségmén, sareng piring jarum dipadamkeun ku frékuénsi luhur pikeun nyumponan sarat produksi lawon kerah kualitas luhur.
Pamakéan ngaronjat thickening lawon pungkal design roller pinuh meets sarat luhur organisasi dua sided dina gaya teken jeung ngaronjatkeun kinerja lemes tina gambar.

Parameter Téknis

Gauge 12/14/16G
Nyulam lebar 52/80 inci
Sistim nyulam Sistem tunggal dua gerbong 1 + 1 tandem
Laju mesin speed maksimum nepi ka 1,4m / s, 128 bagian pilihan, nilai sadia tina 1-120.
tampilan 10.4 inci tampilan LED touch pinuh, ngarojong sababaraha basa (Cina, Inggris, Spanyol, Turki, Rusia, Korea)
Gantian feeder 3pc benang feeder rel, dilengkepan 6 + 6 feeders benang
Racking ranjang jarum Didorong ku servo, jarak racking L&R maksimum nepi ka 2 inci
Ranjang jarum Dilengkepan ranjang jarum precision tinggi sareng piring cam, fungsi transfer dukungan, ranjang jarum diselapkeun (opsional)
Alat tegangan luhur 12pc standar tipe anyar single-agul keramik maké-tahan jeung anti statik luhur alat tegangan (kuantitas pilihan)
Paranti nyoco benang dilengkepan speed rotasi tinggi ganda anti statik roller keramik, sarta anti rewinding leungeun ayun benang dahar alat
Paranti ngagambar dilengkepan roller gedé tur dikawasa ku motor torsi, 128 bagian pilihan, nyaluyukeun rentang 1-100
Alat transmisi motor servo, posisi gerbong catetan encoder, posisi parkir feeder benang bisa dikontrol sacara otomatis
Desain pola program dijieun ku sistem desain pola, sarta bisa dikirimkeun ku u disk atawa jaringan.
Sénsor deteksi usik sensor usik reset otomatis, rojongan sistem mesin screening salah feeder tabrakan alarem
Kontrol dénsitas loop Motor step-precision tinggi, 128 bagian, rentang adjustment 1-180, ngarojong dénsitas dinamis dina unggal garis tunggal
Input tanggal USB & RJ45port, memori gudang 512MB, ngarojong transmisi jaringan jauh pikeun program
Konsumsi kakuatan Tegangan: AC220V / 380V frékuénsi: 50Hz / 60Hz kapasitas: 1KW
Parabot kaamanan Sadaya panutup tiasa ngirangan bising sareng panyalindungan debu, Infrabeureum eureun sensing, darurat eureun, cut-o alat

 

Fitur Téknis

1

ranjang Jarum-precision tinggi jeung jarum husus

2

Roller bantu Jieun gaya teken leuwih rata jeung kuat

Kasus Aplikasi

C4
C3
C2
C1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami