Aakku Cina 280T tandem Series Nyulam Mesin Pabrik jeung Pabrik |JINZHIXING

280T Tandem Series Nyulam Mesin

Katerangan pondok:

Runtuyan 280T mangrupakeun mesin jacquard pinuh dimekarkeun hususna keur nyulam ekonomis of collars, cardigan fashion pinuh sarta lawon nyulam lega, kitu ogé panels full-lebar komo shaping.Kamampuan nyulam tandem pinuh pikeun ningkat kalenturan sareng produktivitas anu luhur.Model séri 280T ogé gaduh téknologi nyulam canggih sapertos sistem pamilihan jarum arah listrik énggal, tegangan luhur tahan tahan keramik sareng benang gampang.Ngagabungkeun gerbong dianggo salaku dua sistem nyulam ranjang jarum pinuh 80 inci.The 280T ours kinerja tinggi cocog pikeun produksi rupa-rupa vast barang knitted.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk

Tandem Jeung Gabungkeun Carriage Mode Gawé Fleksibilitas
280T dilengkepan dua gerbong, masing-masing nganggo sistem pamilihan arah pinuh.Angkot tiasa ngahijikeun babarengan damel salaku dua sistem nyulam sareng nyulam ranjang pinuh 80 inci dina modeu gabungan.Saterusna, kamampuhan shaping, multi-sapotong fungsi ngarojong leuwih ti 7 lembar knitted mandiri dina hiji waktu, tanpa wasting bahan ngaliwatan digambar thread ngabagi.Operasi tandem di 280T sahingga ngamungkinkeun mesin pikeun ngarojong rupa-rupa métode produksi, nyata ngaronjatkeun kalenturan jeung produktivitas mesin.
Modél tandem gerbong tiasa dianggo pikeun nyulam kerah & leungeun baju kualitas luhur.Angkot misah nyulam lega 35inch dianggo salaku dua mesin sistem tunggal.Dua gerbong dianggo waktos anu sami sareng desain anu sami.

Parameter Téknis

Modél JC280T
Gauge 12/14/16G
Nyulam lebar 52/80 inci
Sistim nyulam Sistem tunggal dua gerbong 1 + 1 tandem
Laju mesin speed maksimum nepi ka 1,4m / s, 128 bagian pilihan, nilai sadia tina 1-120.
tampilan 10.4 inci tampilan LED touch pinuh, ngarojong sababaraha basa (Cina, Inggris, Spanyol, Turki, Rusia, Korea)
Gantian feeder 3pc benang feeder rel, dilengkepan 6 + 6 feeders benang
Racking ranjang jarum Didorong ku servo, jarak racking L&R maksimum nepi ka 2 inci
Ranjang jarum Dilengkepan ranjang jarum precision tinggi sareng piring cam, fungsi transfer dukungan, ranjang jarum diselapkeun (opsional)
Alat tegangan luhur 12pc standar tipe anyar single-agul keramik maké-tahan jeung anti statik luhur alat tegangan (kuantitas pilihan)
Paranti nyoco benang dilengkepan speed rotasi tinggi ganda anti statik roller keramik, sarta anti rewinding leungeun ayun benang dahar alat
Paranti ngagambar dilengkepan roller gedé tur dikawasa ku motor torsi, 128 bagian pilihan, nyaluyukeun rentang 1-100
Alat transmisi motor servo, posisi gerbong catetan encoder, posisi parkir feeder benang bisa dikontrol sacara otomatis
Desain pola program dijieun ku sistem desain pola, sarta bisa dikirimkeun ku u disk atawa jaringan.
Sénsor deteksi usik sensor usik reset otomatis, rojongan sistem mesin screening salah feeder tabrakan alarem
Kontrol dénsitas loop Motor step-precision tinggi, 128 bagian, rentang adjustment 1-180, ngarojong dénsitas dinamis dina unggal garis tunggal
Input tanggal USB & RJ45port, memori gudang 512MB, ngarojong transmisi jaringan jauh pikeun program
Konsumsi kakuatan Tegangan: AC220V / 380V frékuénsi: 50Hz / 60Hz kapasitas: 1KW
Parabot kaamanan Sadaya panutup tiasa ngirangan bising sareng panyalindungan debu, Infrabeureum eureun sensing, darurat eureun, cut-o alat

Fitur Téknis

1

ranjang Jarum-precision tinggi jeung jarum husus

2

Roller bantu Jieun gaya teken leuwih rata jeung kuat

Kasus Aplikasi

C4
C3
C2
C1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami