Puseur palatihan

traning

Puseur latihan geus dilatih leuwih ti 1000 trainees di imah jeung di mancanagara saprak 2010 on komputer datar mesin nyulam kaahlian SMK pikeun praktisi industri relevan.Palatih luar negeri utamina di luar negeri.Pusat ieu nampi pangajen anu luhur sareng pangakuan ti industri.Dina mangsa nu bakal datang, puseur latihan bakal neruskeun bakti diri pikeun latihan jeung transporting bakat kualitas luhur anu ngarti téhnologi jeung téori pikeun industri tékstil, nyadiakeun platform keur ulikan satuluyna pikeun tékstil jeung apparel praktisi, nyadiakeun konsumén jeung komprehensif sarta kualitas luhur. jasa, sareng nyumbang kana palatihan bakat terampil profésional dina industri tékstil.

Tujuan latihan Ngartos karakteristik struktur sareng prinsip nyulam lawon rajutan, sareng diajar struktur dasar lawon rajutan sareng metode pembuatan pola sapertos pointelle, kabel sareng intarsia.
Bentuk palatihan 1.On-line latihan jeung hidayah.Dina prosés operasi anu sabenerna, léngkah-léngkah operasi bakal dijelaskeun sacara rinci.Pangajaran hiji-ka-hiji ngamungkinkeun siswa gancang ngawasa kaahlian2. Latihan dina-stiePalanggan bakal sumping ka Cina atanapi nampi pelatihan lokal
Sarat latihan mastikeun nurutkeun parentah pikeun ngalaksanakeun pangropéa mesin, pamakéan sarta perbaikan karya 
Latihan basa Nyadiakeun kursus latihan jarak jauh dina basa Inggris jeung Cina, sarta video versi Inggris dina pangropéa mesin, operasi sarta program nyieun prosedur
Pamilon Pelatihan operator alat, tanaga pangropéa, tanaga manajemén sapanjang unggal prosés

Pelatihan Kami

Tujuan latihan

Ngartos karakteristik struktur sareng prinsip nyulam lawon rajutan, sareng diajar struktur dasar lawon rajutan sareng metode pembuatan pola sapertos pointelle, kabel sareng intarsia.

training_light

Bentuk latihan

1.On-line latihan jeung hidayah.Dina prosés operasi anu sabenerna, léngkah-léngkah operasi bakal dijelaskeun sacara rinci.Hiji-ka-hiji pangajaran ngamungkinkeun siswa gancang ngawasaan kaahlian 2.On-stie palatihan Palanggan bakal datang ka Cina atawa narima latihan lokal

Sarat latihan

mastikeun nurutkeun parentah pikeun ngalaksanakeun pangropéa mesin, pamakéan sarta perbaikan karya

Latihan basa

Nyadiakeun kursus latihan jarak jauh dina basa Inggris jeung Cina, sarta video versi Inggris dina pangropéa mesin, operasi sarta program nyieun prosedur

Pamilon palatihan

operator alat, tanaga pangropéa, tanaga manajemén sapanjang unggal prosés

Katalog kursus umum

Nyulam primér

Iga, jersey tunggal dimimitian, garis fungsi.

Prakték operasi mesin

intarsia, jacquard parsial, pola ngakuan, Sakabeh pembuatan garment, jacquard, kabel, Alan sambungan kabel prakna Jarum nambahan atawa Turunna.V beuheung jeung leungeun baju, beuheung buleud, T beuheung program pembuatan.

Operasi mesin & pangropéa

Mesin pangakuan sakabéh jeung jarum ngagantian sarta prinsip nyulam

Struktur Perusahaan

train_structure